Yleistä

Kiireisen työpäivän jälkeen kaipaa rentouttaviin löylyihin. Leppoisa levähdys saunan lauteilla antaa uutta voimaa ja hyvänolontunteen.

Haave omasta saunasta on helppo toteuttaa. Harvian kylpyhuonesaunat ovat nimensä mukaisesti suunniteltu erityisesti kylpyhuoneen kosteisiin ja pieniin tiloihin. Kylpyhuonesauna on helppo ratkaisu: sen asentamiseen ei tarvita rakennuslupaa. 

Kylpyhuonesauna on helppo ratkaisu pieneen tilaan

Elementtirakenteinen kylpyhuonesauna sopii nykyiseen kylpyhuoneeseesi. Sinun ei tarvitse hakea rakennuslupaa, laajentaa kylpyhuonettasi, muuttaa ilmanvaihtoa tai uusia kosteuseristeitä. Kylpyhuonesauna asennetaan märkätilaan. Kylpy­huonesauna on rakenteeltaan erillinen, kantava ja tiivis yksikkö, jota ei kiinnitetä ympäröiviin rakenteisiin. Kylpyhuonesaunan runko on valmistettu veden-, kosteuden- ja lämmöneristävästä erikoislevystä. Kylpyhuonesaunan vedenkestävät ulkoseinät soveltuvat sellaisenaan hyvin suihkuseinäksi.

Saunasi on käyttövalmis jo asennuspäivänä

Selkeistä elementeistä koostuva kylpyhuonesauna on asennettavissa kätevästi ilman ammattimiesten apua jopa muutamassa tunnissa. Kylpyhuonesauna toimitetaan aina asennusvalmiina pakettina, johon sisältyvät kaikki tarvittavat osat runkoelementeistä löylykauhaan. Kylpyhuonesaunan runkoelementit nostetaan yksitellen paikoilleen takaseinästä aloittaen, elementit liitetään toisiinsa ja saumat tiivistetään silikonilla. Sähkötyöt rajoittuvat käytännössä siihen, että kiukaan pistoke liitetään kylpyhuoneen maadoitettuun pistorasiaan, joten sähköasentajaa ei tarvita. Voit hoitaa asennuksen itse tai kysyä jälleenmyyjältä asennuspalvelua. Saunasi on käyttövalmis jo asennuspäivänä.

Kaikki Harvia-kylpyhuonesaunat valmistetaan Harvian saunatehtaalla Muuramessa. Tuotannossa käytetään hyväksi todettuja, korkealaatuisia materiaaleja. Kaikki saunat tarkastetaan ennen toimitusta.

Katso kuinka helppoa kylpyhuonesaunan asentaminen on:

Video